E uiga i le lipine fa'amau – E fia le tele o lou iloa?

E masani ona tatou vaaia se ituaiga o lipine siliva i nisi o ata tifaga Hollywood, e le o manino e pei o ata tatou te masani ai.Na ou vaʻai foʻi i lenei ituaiga o lipine o loʻo faʻaaogaina i faʻataʻitaʻiga i MythBusters, e foliga mai e malosi tele.O le asō o le a matou tuʻuina atu se tali tuʻufaʻatasia iinei.E masani ona tatou vaʻaia se ituaiga o lipine siliva i nisi o ata tifaga Hollywood ma faʻasologa o TV ma faʻamaʻi tala.O se tasi lea o lisi e tatau ona i ai mo le ola i motu toafa ma sola ese mai le Shutter Island.O lona igoa o le duct tape.

O le lipine fa'amau e masani ona aofia ai se fausaga e tolu-vaega.O le vaega muamua o le polyethylene, lea e le susu ma le ofuina.O le vaega lona lua o se ie fa'avae ie e fa'ateleina ai le malosi o le lipine, e faigata ai ona saeia ma faigofie ona saeia i le lima.O le vaega lona tolu o le fa'apipi'i ma'ale'ale malosi e fa'aaogaina e pipii i isi mea ma e mana'omia le maualuga o mea fa'apipi'i muamua.

Tulaga lelei maCuiga oAla Tape

  • O le Ducttape o lo'o i ai uiga o le matua tete'e, leakage tete'e ma corrosion tete'e.
  • O le lipine fa'apipi'i lava ia o lo'o i ai le malosi fa'apipi'i ma o le a le suia.E le gata i lea, o lefa'amau fa'amaue sili atu ona lelei.
  • O le lipine fa'amau e malosi, faigofie ona saeia, e malosi le pipii, ma e mafai ona fa'aoga mo le susu.
  • O lona waterproofness e matua faʻaleleia pe a faʻatusatusa i le lipine masani, ma o le ducttape o le a le afaina ai le pipii.

Fa'aaogāina o le Tape

Ona o le malosi fa'apipi'i malosi o le lipine fa'apipi'i, e le faigofie ona malepe, ma e le susu ma fa'afefete.O nisi tagata ua latou faaaogāina le lipine e fau ai vaa, alalaupapa, ma fata, ma ua taulau manuia uma!

I le faaopoopo atu i le fausiaina o vaa, alalaupapa, ma catapults, o le tape tape e matua maualalo lava i le lalolagi.Mo se faʻataʻitaʻiga, i le olaga i aso taʻitasi, pe a tatou manaʻomia le faʻapipiʻiina o afifi, faʻapipiʻi kapeta, poʻo le puipuia o uaea, e mafai ona faia e se lola faʻapipiʻi.E mafai fo'i ona va'aia le lipine i le tele o galuega fa'apolofesa, e pei o le tausiga, toe fa'aleleia ma tulaga faufale.O ia fa'apipi'i tele fa'aoga ua na'o se fa'amanuiaga mo gasegase i filifiliga faigata.


Taimi meli: 1月-09-2024

Tuu lau Feau

    *Igoa

    *imeli

    Telefoni/WhatsAPP/WeChat

    *O le mea e tatau ona ou fai atu ai