Vanntettings- og lekkasjereparasjonsekspert – Butyltape

ButylTape –ANÆsjWvanntettTool

Butyl vanntett tape er et ikke-tørkende tapeformet selvklebende tetningsmateriale blandet med hovedråmaterialer som butylgummi og polyisobutylen.Butyltape er et vanntett produkt som er enkelt å betjene og enkelt å bruke.Denne fordelen er åpenbar for alle.

Forstå sammensetningen avButylTeip

Butyltape er et løsemiddelfritt, miljøvennlig tetningsbindemateriale produsert ved en spesiell produksjonsformel og en spesiell prosess.Det er en blanding av butylgummi og polyisobutylen.

 

OpptredenandAfordelene vedButylTape:

UtmerketMekaniskPegenskaper:høy bindingsstyrke, strekkfasthet, gode elastisitets- og forlengelsesegenskaper, og sterk tilpasningsevne til grensesnittdeformasjon og sprekker.

SbordChemiskPegenskaper:Butyltape har utmerket kjemisk motstand, værbestandighet og korrosjonsbestandighet.

PåliteligAapplikasjonPytelse:Butyltape har god vedheft, vanntetthet, forsegling, lavtemperaturmotstand og følgbarhet, og god dimensjonsstabilitet.

DeCkonstruksjon ogOperasjonProcess avButylTape erSimple.

 

Hva er gjeldende omfang av butyltape?

1 Butyltape brukes til støtdempende liming og forsegling mellom bilkarosserier, kabiner, lys, dørvanntettingsmembraner, karosseri og karm, kabiner og gulv.

2 Butyltape brukes til liming og forsegling av stålkonstruksjoner, glassdører og vinduer, trevegger, sivile bygninger og dekorative materialer.

3 For vanntett og lufttett behandling av skjøter, lukkedeler og spesialformede deler hvor spesialformede materialer bindes til hverandre i vanntettingsprosjekter, kan butyltape velges.

4 Butyltape brukes til PC-tavlebelysningstak, fargede stålplatetak og ulike lettvektsplatematerialetak m.m.

5 Butyltape brukes til vanntetting av tak, underjordisk vanntetting, vanntetting av strukturelle fuger og polymer vanntettingsmembranoverlapping i nye byggeprosjekter.

6 I stålkonstruksjonsverksteder brukes butyltape for lufttetthet, vanntetting og støtdemping ved fugebehandling av fargede profilerte stålplater.Butyltape er førstevalget for overlappende metallprofilerte takpaneler av stålkonstruksjoner.

7 Butyltape brukes til tetting og vanntettingsbehandling av konstruksjonsfuger av T-banetunnelkonstruksjoner i kommunale prosjekter.

8 Butyltapen produsert av S2 brukes i skjøtene på ulike plater og er egnet for vanntette og lufttette behandlere.

 


Innleggstid: 11-12-2023

Legg igjen din melding

    *Navn

    *E-post

    Telefon/WhatsAPP/WeChat

    *Hva jeg har å si