Pehea e koho ai i ka lipine hōʻailona anti-slip i ke kūʻai ʻana?

He aha ka lipine anti-slip? ʻO ka lipine anti-slip he ili me nā ʻāpana one a i ʻole nā ​​laina ʻeleʻele.Hoʻohana ʻo ia i kahi ʻili ʻōpala e hoʻokō i nā kumu anti-slip.ʻO nā mea kumu maʻamau ka PVC, PET, PEVA, rubber, aluminum foil, etc. lipine.Ke alo me nā ʻano like ʻole o nā lipine anti-skid, pehea e koho ai?E hōʻike ana ka S2 aʻe iā ʻoe i ka laulā noi o nā lipine anti-skid a pehea e koho ai iā lākou no kāu kuhikuhi.

Pehea e koho ai i ka lipine hōʻailona anti-slip?

  1. Hoʻoholo pololei ka maikaʻi o ka lipine anti-skid i ka lōʻihi o ka lipine anti-skid.ʻAʻole hana ka lipine non-slip ma hope o ka hāʻule ʻana o ke one, no laila he mea nui kēia.He mea koʻikoʻi ke koho ʻana i kahi hōʻailona no ke ana ʻana i ka maikaʻi o nā lipine hoʻolaha, e like me ka brand S2.
  2. Hoʻohana mau ʻia ka lipine anti-slip ʻeleʻele i loko o nā lumi ʻauʻau a i ʻole nā ​​ʻauʻau.He palupalu nā mea o kēia lipine anti-slip a ʻaʻole e hōʻeha i ka ʻili.A ʻo kēialipineʻaʻole e pili i ka maʻemaʻe a me ka maʻemaʻe.

  1. Aluminum foil anti-slip warning tape, kūpono no ka papahele ʻole i loko a me waho.ʻO ka maʻalahi o ka metala e hiki ai i ka lipine ke hoʻopaʻa maikaʻi i ka lepo e hōʻoia i kona pono.
  2. ʻO ka ʻeleʻele a me ka melemele anti-slip lipine he hopena hoʻolaha.Hiki ke koho ʻia nā kala ʻē aʻe o ka lipine anti-slip e like me ke ʻano o ka honua.

Pehea e hoʻohana ai i ka lipine hoʻolaha ʻole?

  1. E holoi i ka papahele i ʻole ka wai a me ka lepo.
  2. Wehe i ka lipine a kaomi i luna me ka hoʻohana ʻana i nā mea hana e like me ka mallet rubber.
  3. Hoʻomaloʻo no 24 mau hola.

Ka laulā noi o ka lipine hoʻolaha anti-slip

  1. ʻO nā hale, nā hōkele, nā mea hoihoi, a me nā mea ʻē aʻe. ʻO nā ʻanuʻu ʻanuʻu ma ke ʻano he 30 kenimika ka laulā, kahi e hoʻoholo ai he liʻiliʻi loa ka wahi pili ma waena o nā kāmaʻa a me ka honua, a ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka friction.Inā he wai ma ka honua, e paheʻe maʻalahi.Hoʻopau maikaʻi ʻia kēia pilikia ma muli o ka ʻala o ka ʻili o ka lipine hoʻolaha anti-slip.Eia kekahi, ʻo ke ʻano o ka anti-slip warning tape kala e kōkua pū i ka pono o ka hoʻonaninani papahele.
  2. ʻO kēia kūlana ma lalo o ka honua, nā hale kaʻa, nā halemai, nā wahi nani a i ʻole nā ​​ala pale ʻole.He ʻuʻuku liʻiliʻi kēia mau wahi, akā lōʻihi loa.Wahi a nā kūlana hale o ka Ministry of Housing and Construction, ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ka friction coefficient o nā ramps ma mua o nā papa pālahalaha, ʻo ia hoʻi, ma luna o 0.2 a me 0.7.Aia ka wai a i ʻole ka ua, ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ka pilikia.

  1. ʻO nā puka a me nā puka i loko o 20 mika.I nā lā ua a me ka hau, paheʻe loa kēia mau wahi.Ma muli o nā hopena noʻonoʻo, ʻaʻole liʻiliʻi ka makaʻala ma kēia mau wahi, no laila e hiki mai ana nā paheʻe.
  2. lumi ʻauʻau, lumi ʻauʻau.Hiki i kēia mau wahi ke hōʻiliʻili i ka wai a paheʻe inā ʻaʻole ʻoe e makaʻala.Ua ola nā moena anti-slip a ʻaʻole pili pono i ka lepo, a hiki ke paheʻe.

 

 


Ka manawa hoʻouna: 3月-15-2024

Waiho i kāu leka

    *Inoa

    *leka uila

    Kelepona/WhatsAPP/WeChat

    *He aha kaʻu e ʻōlelo ai